Kategorier

VAUDE Zerum 38 Lw Ryggsäckar 40 liter Blå och väskor,vaude fleece mantel,mycket attraktiv

SEK1,593.32  SEK796.66Spara: 50% mindre
  • Artikelnr: Vaude 004218
  • 5949 antal i lager
  • VAUDE Croz 48+8 Ryggsäckar 40 liter och väskor,vaude ryggsäck återförsäljare,outlet online
  • VAUDE Hidalgo 42+8 Ryggsäckar 40 liter och väskor Tillverkare auktorisation,vaude återförsäljare sverige,på nätet rea
  • VAUDE Brenta 40 Ryggsäckar liter och väskor skor louboutin,vaude softshell hose,Rea återförsäljare online
  • VAUDE Zerum 38 Lw Ryggsäckar 40 liter Svart och väskor,vaude snuggles 110 sverige,Sverige pris
  • VAUDE Brentour 45+10 Ryggsäckar 40 liter Blå och väskor,vaude fleece schlafsack,den mest fashionabla
VAUDE Zerum 38 Lw Ryggsäckar 40 liter Blå och väskor,vaude fleece mantel,mycket attraktiv_checkout

Description

vaude basodino tights Vaude Ryggsäckar och väskor ryggsäckar 40 liter , VAUDE Zerum 38 Lw Ryggsäckar 40 liter Blå och väskor,vaude fleece mantel,mycket attraktiv vaude bärstol regnskydd,göteborg online

Carefree resa: extremt lätt vandring ryggsäck för resor där varje gram räknas. Vår lättaste mitten av volym ryggsäck för vandrare och resor väger mindre än 900 g. Den är gjord av lätt, rip stop silikoniserad 70D ripstop och en robust 200D materialet vid botten och sidorna. Vikten optimerade Tergolight suspensionssystemet kan justeras individuellt till rygglängd och ger en bra passform och hög komfort. Vår minsta Zerum är bäst lämpad för kortare personer till ca 175cm. Den höj- och sänkbara locket ger utrymme för saker som behöver snabbt tillgänglig och är helt avtagbar. Nedanför ligger ett lock som kan stänga och komprimera huvudfacket när locket fristående. Locket kan även användas separat som en ländryggen pack. Sidoremmarna och ett användarvänligt packsäck under locket gör det till stor del komprimer. Det främre facket med ventilerande mesh skär är också särskilt lämplig för våta objekt som regnrock eller rainfly eftersom fukt kan avdunsta. Allt som bör vara lättillgänglig, kan förvaras i sidan, stor volym, stretch nätfickor. Även en drink flaska eller lock kan snabbt nås, utan att ta bort förpackningen. En mångsidig, mycket stark sladd fungerar som en funktionell alternativ för att fästa vandringsstavar ......
Funktioner:
Individuellt justerbar Stödjande Back
Lättviktshöftbälte med dragkedja
Effektiv Lid Flap Stängning
Nätficka Under lockflik
Side kompressionsremmar
1 Sido Stretch Pocket
1 Stretch flaska ficka på sidan
Fästpunkter för Gear
En pol Attachment Point
Lättvikts silikoniserade Tyg
förstärkt Botten
Lättvikts Spännen Under hela
Öppning för vätskesystem
Bröstrem med Tube Holder Clip
Specifikationer:
Material:
Yttertyg: 100% Polyamid; 70 D Ripstop Silikon Polyuretanbelagd; Kontrast tyg: 100% Polyamid; 200 D korsstygn Ripstop.
Vikt: 860 g
Volym: 38,0 liter
Mått: 62 x 31 x 24 cm
Teknologi:
Grön Info:
Vi strävar efter goda arbetsförhållanden och löner för alla arbetstagare. Vi är medlem i Fair Wear Foundation (FWF) och vi är fast beslutna att ständigt förbättra arbetsförhållandena vid alla våra produktionsanläggningar. Vi följer dessa villkor regelbundet. Vaude har uppnått ledare status, den högsta status FWF-medlemskap.
Grön Form:
Grön Shape är din VAUDE garanti för miljövänliga produkter tillverkade av hållbara material, resurssparande tillverkning och rättvis produktion.
Tergolight upphängningssystemet
ultra~~POS=TRUNC:
Ultralight-ikonen identifierar Vaude ryggsäckar som hör till de lättaste i sin klass som finns på marknaden idag. Deras minimal vikt möjliggörs av extremt lätta material och genom att paring ner dem till de mest nödvändiga funktioner.
Eco_Finish_l:
Vaude produkter med Eco Finish har vattentät på ett miljövänligt sätt utan fluorkarboner (PFC). PFC är en del av en grupp av kemiska föreningar som används för att vattentäta ytterskikt många utomhusprodukter. De har kommit under kritik för att vara icke nedbrytbara, bioackumulerande och toxiska, och misstänks vara skadliga för hälsan. Vaude har gjort ett tydligt åtagande att helt avstå PFC.

Med VAUDE Zerum 38 Lw kan du njuta av dina fritidsaktiviteter utan komplikationer. Om du gillar märket VAUDE och deras friluftslivprodukter, kolla in de olika kategorierna och Ryggsäckar och väskorprodukterna som du letar efter och beställ så snart du kan och få dina varor levererade direkt till din dörr inom några dagar. Vårt mål på Vaude Sverige köpaär att göra produkter av hög kvalitet tillgängliga världen över och med en bra leveransservice.

Beskrivning

Färg: Blå
Vaude - Ryggsäckar och väskor - Ryggsäckar 40 liter,Färg: Blå

VAUDE Zerum 38 Lw Ryggsäckar 40 liter Blå och väskor,vaude fleece mantel,mycket attraktiv
VAUDE Zerum 38 Lw Ryggsäckar 40 liter Blå och väskor,vaude fleece mantel,mycket attraktiv

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.